• EUR [ 1 Euró ] = 4.708 lej
  • USD [ 1 Amerikai dollár ] = 4.137 lej
  • GBP [ 1 Angol font ] = 5.319 lej
  • HUF [ 1 Magyar forint ] = 0.0147 lej
Tagok
Programok

András Zoltán és Gászpor István, a program kidolgozásával megbízott szakemberek


Előadó:
András Zoltán és Gászpor István

Letöltés: itt


plakat a3 husvet-01kkkHarmadszorra szervezi meg a Húsvéti Vásárt a Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége március 30-31 között. A kétnapos renezvény helyszíne a Márton Áron tér.

A vásáron főként házias termékeket kóstolhatnak és vásárolhatnak az érdeklődők. Bőséges kínálattal lesznek jelen a tej-, gyümölcs- és húsfeldolgozók, eszem-iszom standnál pihenhetnek meg a látogatók. Méhészeti- és péktermékek, kertészetek változatos kínálata színesíti a vásárt. A kézművesek húsvéti díszeket készítenek.

Foglalkozásokat szerveznek a gyerekeknek a Cimbora Tanulók Klubja és a Haáz Rezső Múzeum.

Idén is lesz tojásfestő verseny, melyre minden korosztályból jelentkezhetnek a gyerekek. Minden versenyző egy saját kezűleg dekorált tojással nevezhet be legkésőbb március 31-én, szombaton 15 óráig.  A festett tojásokból zsűri választja ki a legsikerültebbet, amelyet korosztályonként értékes díjjal jutalmazunk. A festett, rajzolt tojásokat elkészíthetik a helyszínen, a foglalkozás keretében is.
Ismét szavazhatnak a “Legszebb Húsvéti asztal”-ra! A látogatók szavazatai alapján díjat kap a legszebben megterített húsvéti asztal/stand tulajdonosa. A szavazók között kisorsoljuk a „Bőség kosarát”, mely hústermékeket tartalmaz.

A Húsvéti Vásár hivatalos megnyitója március 30-án, pénteken délben 12 órakor lesz. A megnyitóbeszédeket követi az Udvarhelyszék Fúvószenekar előadása.
Nyitvatartás: - pénteken 12-19 óra között

                     - szombaton 10-18 óra között

Tudnivalók a meghirdetett versenyekről:
- Tojásfestő verseny gyermekeknek: a hímes / festett  tojást szombaton 15 óráig lehet leadni az Info sátorban, eredményhirdetés, díjazás 17 órakor.
- Legszebb húsvéti asztal: a vásár látogatói legkésőbb szombaton 16 óráig az Info standnál levő szavazólapokkal voksolhatnak, kiértékelő, díjazás 18 órakor lesz.

Főtámogató: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala
További információkat az SZMVSZ iroda elérhetőségein kérhetnek.

temp_szmvsz_k

A tagoktól-tagoknak kedvezményrendszer felajánlásainak letöltése: itt

VÉDJEGY ÉS SZABADALOM
A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége előadásokat szervez 2011. június 16-án, csütörtökön 17.00 órától a székelyudvarhelyi Hagyományőrzési Forrásközpont előadótermében, melyre tisztelettel meghívja Önt. Programtervezet: 16:50 Regisztráció 17:00 Varga Gábor, Országos Szabadalmi és Védjegy Hivatal vezérigazgatója Témakör: Az OSIM működése 17:25 Adelina Stanciu, Európai Szabadalom és Védjegy ügyvivő, - Sepsiszentgyörgy Témakör: Általános tudnivalók az iparjogvédelemről 17:50 Antal István parlamenti képviselő, iparjogi szakértő Témakör: A védjegy szükségessége A rendezvényre várunk minden érdeklődőt.

Húsvéti Vásárt szervezünk!
Husveti plakat 2011
A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége  április 15-16 között  szervezi meg a II. Húsvéti Vásárt. A két napos rendezvény helyszíne a Márton Áron tér lesz.
A szabadtéri sátrakban  40 kiállító (tej-, gyümölcs- és húsfeldolgozók, méz és péktermékek,  kézművesek, népművészek) mutatja be és kínálja eladásra termékeit. A termékbemutatót a kézművesek, a Cimbora Tanulók Klubja, a Városi Könyvtár és a Haáz Rezső Múzeum által szervezett  kiállítások, foglalkozások (tojásfestés,  tűzzománc készítés, csomózás , szalmafonás ) színesítik és térzene teszi hangulatossá.  A vásár ideje alatt szervezzük meg a gyermekeknek a tojásfestő versenyt. Minden versenyző egy saját kezűleg dekorált tojással nevezhet be legkésőbb április 16-án, szombaton 15 óráig.  A festett tojásokból zsűri választja ki a legsikerültebbet, amelyet értékes díjjal jutalmazunk.
A látogatók szavazatai alapján díjat kap majd a legszebben megterített húsvéti asztal/stand tulajdonosa is. A legszebben megterített asztalra szavazók közt kisorsoljuk a vadhúsfeldolgozó által felajánlott „Bőség kosarát”, továbbá több ajándék talál még gazdára. A Húsvéti Vásár hivatalos, megnyitójára április 15-én, pénteken délben 12 órakor kerül sor. A megnyitóbeszédeket követi az Udvarhelyszék Fúvószenekar előadása.
A Húsvéti Vásár április 15-én, pénteken 12-19 óra, szombaton 10-18 óra között tart nyitva és várja látogatóit.
Tudnivalók a meghirdetett versenyekről:
- Tojásfestő verseny gyermekeknek: a hímes / festett  tojást szombaton du. 3 óráig lehet leadni az Info sátorban, eredményhirdetés, díjazás délután 5 órakor.
- Legszebb húsvéti asztal: a vásár látogatói legkésőbb szombaton du. 4 óráig, az Info standnál levő szavazólapokkal voksolhatnak, kiértékelő, díjazás du. 6 órakor.
Főtámogató: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala
További információkat az SZMVSZ iroda elérhetőségein kérhetnek.

Szövetségi hírek

KÖZLEMÉNY: Adók-illetékek 2024-re Székelyudvarhelyen

  A Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetsége vezetőtanácsa a...
2023-11-24 15:20:31

Köszönjük

  A tegnap dr. Vas-Tifán Attila ortopéd szakorvos...
2023-11-21 20:07:06

KÖZLEMÉNY: Újjáalakult a Női Vállalkozók Munkacsoportja (SZMVSZ NVM)

  KÖZLEMÉNY   Újjáalakult a Székelyudvarhelyi...
2023-11-02 18:44:43

Közlemény: Vállalkozók díjazása

  A székelyudvarhelyi Őszi Vásár keretében, a helyi...
2023-09-25 10:27:37
Gazdasági sajtófigyelő

Sajtófigyelő 2024.03.24.

130 alkalmazottját bocsátotta el egy székelyudvarhelyi készruhagyár Janó Edit szerint a...

Sajtófigyelő 2024.03.17.

15 millió eurót fektet be Kovászna megyében az egyik legnagyobb magyarországi ingatlanfejlesztő A...

Sajtófigyelő 2024.03.03.

Románia megkapta az első hivatalos véleményt az OECD-csatlakozásáról A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési...
Fotógaléria

Partnerek

  • Albert Schweitzer Alapítvány
  • Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt
  • Hargita Megye Tanácsa
  • Kovászna Megyei Kis- és Középvállalkozók Szövetsége (ASIMCOV)
  • OSIM: Szabadalmi- és Védjegyoltalmi Hivatal
  • Református Kollégium, Székelyudvarhely
  • SilCris Invest Kft.
  • Star rádió
  • Székelyudvarhely Önkormányzata