Nyomtatás

 

Meglepően sok érdeklődő az SZMVSZ román nyelvképzésein!

Ma fejeződött be a második képzés az SZMVSZ szervezésében - ezzel 4 csoport fejezi be a ... mit is? Hiszen az SZMVSZ nem is feltétlenül nyelvtanfolyamot tart, sokkal inkább beszédkészségfejlesztést olyan vállalkozóknak, illetve munkavállalóknak, akiknek bár megvan egy alap szókincse, de nehezen megy a folyékony román nyelvű társalgás, mondatalkotás.

201803 - újabb sikeres SZMVSZ-tanfolyam zárulA képzések sikerességét jól jelzi az az érdeklődés, amely egy-egy meghirdetéskor tapasztalható - gyakorlatilag fél nap alatt telnek be a helyek. Igaz, a 6 személy/csoport létszám a 2 csoport ellenére sem jelent túl sok résztvevőt, de nem jelent profitot vagy "tömegtermelést" sem - a cél a hatékony és optimális, illetve elérhető árú tanulási lehetőség, a székelyföldi vállalkozói lét egyik legnagyobb hiányosságának javítása.

A Szövetség a tervek szerint - egyelőre - csupán még két csoport indítását tervezi áprilistól a jelenlegi minta szerint. Az ezzel kapcsolatos részletek a napokban fognak kiderülni...