Nyomtatás

 

Ha felnőttként nem tudsz jól románul, de úgy érzed, hogy szükséged van rá, akkor ott a helyed.

A Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége román nyelvtanfolyamot hirdet, aminek az célja, hogy a résztvevők elsajátítsák a román nyelvet beszélgető, társalgási szinten.

Közleményükben azt írják, hogy "a minimális nyelvtudás hiánya nemcsak az egyénre, de igen gyakran a képviselt vállalkozásra, de akár városunkra is rossz fényt vet, vagy adott esetben határt szab a fejlődésnek is". A tervek szerint a tanfolyam heti kétszer két órát foglalna magába, összesen 32 órában, 6 személy/csoport létszámmal.

Az oktatás a Városi Könyvtárban zajlik majd, a kezdést október 18-ra tervezik. A célcsoport a 18 évesnél idősebb személyek, elsősorban vállalkozások vezetői, munkatársai, fizikai személyek vagy jogi személyek képviselői. Részletesebb információkért (ár, regisztráció, stb) érdeklődni lehet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mailcímen, vagy a 0741-085.626-os telefonszámon (helyek a regisztráció sorrendjének függvényében).