Nyomtatás

Convocator

2023. március 16-án du. 15:00 órától kerül sor a Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetsége éves rendes közgyűlésére a Szövetség irodája melletti konferenciateremben (Székelyudvarhely, II. Rákóczi Ferenc út 7. szám), melyre minden SZMVSZ tagot elvárunk.

A közgyűlés napirendi pontjai a következők:

  1. Új tagok elfogadása
  2. Éves tevékenységi- és pénzügyi beszámoló 2022-ről
  3. A vezetőtanács határozatainak megvitatása, elfogadása
  4. Alapszabályzat módosítása
  5. Tisztújítás
  6. Költségvetési és tevékenységi terv 2023-ra
  7. Különfélék

>> Az alapszabályzat módosításához a Vezetőtanács javaslatait a szervezet hivatalos weboldalán ( www.szmvsz.ro), a „Dokumentumok” menüpont alatt találja, az alapszabályzat egészének újra elfogadásra javasolt, frissített változatában.

>> Egy alelnöki pozíció megüresedése okán a jelzett vezetőtanácsi pozíció mandátumának maradék közel 2 évére jelentkezhet bárki az SZMVSZ tagjai közül, az Alapító Okirat előírásai szerint. A jelentkezési ív letölthető a szervezet hivatalos weboldalán (www.szmvsz.ro) a „Dokumentumok” menüpont alól, melyet 2023. március 14-én 12:00 órai határidővel kérjük visszajuttatni hiánytalanul kitöltve és aláírva, postai úton vagy személyesen, a Szövetség irodájába, illetve elektronikus postával az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre (szintén aláírva, beszkennelve, valamint a közgyűlés kezdetéig fizikai formában eljuttatva a Szövetség elnökéhez).

Amennyiben a közgyűlésen megjelent tagok létszáma nem éri el a szükséges 2/3-át a tagság számának, a következő közgyűlésre 2023. március 16-án 17:00 órától a Szövetség irodája melletti konferenciateremben (Székelyudvarhely, II. Rákóczi Ferenc út 7. szám), melyre minden SZMVSZ tagot elvárunk.

Kérjük tagjainkat, hogy jelenlétükkel tiszteljék meg a Közgyűlést.

 

A fenti összehívót innen is letöltheti (magyar nyelvű változat): letöltés

A fenti összehívót innen is letöltheti (román nyelvű változat): letöltés