Nyomtatás

 

A Kárpát-medencei Magyar Vállalkozói Szövetségek Nemzeti Fóruma (KMVNF) 2022 decemberének első napjaiban tartotta soros elnökségi ülését Budapesten, melyen a Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetségét Jakab Áron Csaba SZMVSZ elnök, KMVNF társelnök képviselte.kmvnf 001k

Az ülésen a tagszervezetek közötti szorosabb együttműködési lehetőségek, egyes piacokra való kijutási feltételek, uniós pénzügyi alapokat illető változások, rövid- és középtávú tervek kerültek megbeszélésre.

A Fórumot követő napon került sor a XXIII. Vállalkozók Napja ünnepségre, a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) szervezésében, a Müpában. Az eseményen Eppel János, a VOSZ elnöke a szervezet jövőjéről, Varga Mihály pénzügyminiszter pedig a stabilitás, a vállalkozásbarát gazdaságpolitika fontosságáról beszélt.

23vn 002kA rendezvényen díjazták a kiemelkedő teljesítményeket elérő vállalkozókat; 22 vállalkozó vehetett át díjat Varga Mihálytól, Eppel Jánostól és Lits Józseftől, a VOSZ ellenőrző bizottságának elnökétől - köztük Györffy Attila, székelyudvarhelyi vállalkozó, a Celiqum Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, az SZMVSZ tagja. Gratulálunk Györffy Attilának, valamint a Celiqum Kft. munkaközösségének a kitüntetésért!

 

2022. december 12.

Székelyudvarhely