Nyomtatás

 

A Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetsége 2021. május 20-i közgyűlésének

 

Zárónyilatkozata

 

A Székelyudvarhelyi Magánvállalkozók Szövetsége, mint érdekvédelmi szervezet, folyamatos és jelentős erőfeszítéseket tesz a tagjai, helyi kis és nagyobb vállalkozások álláspontjának képviseletéért, ugyanakkor a térség gazdasági fejlődéséhez járul hozzá.

A szervezet tagságának a nyitásról hozott múlt évi döntését követően, újjászerveződött a Szövetség. Tovább bővült a partnerek, valamint képviselt vállalkozások száma – a megalapozott, pragmatikus hozzáállást, megnyilvánulásokat egyre többen érzik magukénak, és sokan keresik meg ügyes-bajos dolgaikkal. Ezekre igyekszik megoldást találni, tolmácsolni a megfelelő fórum irányába: egy ilyen eredmény az idén tavasszal összeállított három szövetségi törvénymódosítási javaslat is.

Az idei évet az SZMVSZ a vállalkozói javaslatára a Fantázia évének nevezte el. A járványidőszakban tapasztaltak fényében az elnevezés a folyamatos megújulás szükségességét és igényét jelzi, amit erős, megingathatatlan és hiteles alapokra kell építeni, amelyek a Szövetség vállalkozóinak álláspontja szerint állandó és alap értékek. Úgy gondolták, ez kell ahhoz, hogy a jövőben komoly és hiteles partnerei tudjunk lenni a döntéshozatalnak is.

Az elismerés egyúttal további munkát, megbízást is jelent a Vezetőtanács tagjai számára, akik a közgyűléstől felhatalmazást kaptak a munka folytatására a következő időszakra.

 

Elfogadta az SZMVSZ Közgyűlése
Székelyudvarhely, 2021. május 20.